Шанс на кохання

Мелодрама Шанс на кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 травня 2018 21 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Шанс на кохання »:

Кохання. Про нього мріють чи намагаються забути. Прагнуть усією душею або вбивають усіма силами. Але вона прекрасна у всіх своїх проявах і часом приходить несподівано.

Сюжет розповість про Ольгу-розумну та самовіддану панночку, яка працює перекладачкою в шлюбному агентстві. Вона живе не одна, а з братом інвалідом і повністю відповідає за нього. Її робота полягає в тому, що вона допомагає спілкуватися представницям слабкої статі з іноземними кандидатами нареченого. Складені тексти листів Олі настільки щирі та чисті, що мають величезний успіх. Вона неймовірно мила у спілкуванні, але зовсім далека від створення власної сім'ї і не шукає собі пару.

Однією з клієнток дівчини є Анжела-самовпевнена і химерна красуня. Їй листуватися з англійцем немає часу та бажання, тим більше і мовою вона не володіє. Безглузда і самозакохана дівчина звертається за допомогою до героїні, і вона непомітно для себе втрачає голову від начитаного, багатого і дуже симпатичного чоловіка. Благородний претендент на руку та серце не має уявлення про те, що пише йому абсолютно інша людина, але він поспішає на зустріч і має приїхати найближчим часом.

Генрі. Від одного імені леді кидає в тремтіння і майбутнє побачення можливо буде доленосним, а може навпаки.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Шанс на кохання (2018)