Справедливість (2023)

Мелодрама Справедливість (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
27 лютого 2023
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Справедливість (2023)»:

Вісімнадцятирічна Надія Матвієнко все життя перебуває під сильним впливом суворих, високопоставлених і владних батьків, які прагнуть контролювати мало не кожен крок дівчини. Часом головна героїня відчуває, що така любов її душить, позбавляючи свободи вибору. Батько і зовсім намагався вирішувати долю підопічної за неї. Наприклад, змусив піти вчитися в музичну школу - нехай, мовляв, дівчинка здобуває навички гри на фортепіано і стає дисциплінованішою.

Загалом, слово батьків, а особливо тата-гіперопіка, для юної Матвієнко - непорушний закон. Природно, тиран контролював і особисте життя дочки, яка відчувала себе в золотій клітці. Батько вибрав їй нареченого, навіть не поцікавившись думкою Надії. Недосвідчена героїня, яка звикла слухатися главу сім'ї в усьому і не сперечатися, не відкидає залицяння свого потенційного чоловіка. Щирих почуттів до нього красуня не відчуває, але заспокоює себе тим, що наречений забезпечений, у нього впливові батьки. Матвієнко ніколи не відчувала, що таке справжнє кохання. Але одного разу це почуття з'явилося в її житті, назавжди змінивши правильну дівчинку. Чи чекає на відмінницю щастя на особистому фронті?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Справедливість (2023)