Новенька (2019) всі серії

Мелодрама Новенька (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
26 листопада 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Новенька (2019)»:

Віра, самий звичайний підліток, яка росте в простій родині, де батьки намагаються розрахувати обмежений бюджет до наступної зарплати. Одного разу дівчинка проти своєї волі потрапляє в елітне приватний навчальний заклад, де навчаються розпещені дітки заможних батьків. Серед всіх класів виділяється найбільш зухвалий і самозакоханий 10 клас. Саме в ньому і вчитися Роман, син людини, який заснував цю школу. Матусю хлопця також добре знають тут. Адже світська левиця сама особисто очолює шкільний комітет.

Викладачі часто підозрюють, що мажорні учні приторговують наркотичними речовинами, що ніяк не припустимо, але боротися з цією напастю у них немає можливостей. Але поліцейські не збираються давати спуску хлопчакам, які вважають, що можуть поводитися абсолютно безкарно. Віра бере на себе роль шпигунки за Ромою, якого вважають головним організатором. Мимоволі героїня потрапляє у вир справжнього детективної інтриги, де доводиться діяти спонтанно і враховуватися умови гри зловмисника. Вона довірилася ні тим людям і стара маріонеткою для тих, хто намагався підставити її, щоб дістатися до Романа. Але чи захоче дівчина і далі бути безмовною іграшкою.

Серіал Новенька (2019) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Новенька (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Новенька (2019) 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Новенька (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Новенька (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Новенька (2019)