Сезон посадок (2018)

Фільм детектив «Сезон посадок (2018)»:

Молода і приваблива Віра, ще не зустріла свого принца, тому присвятила себе виключно улюбленій роботі. Щороку в сезон посадок, вона бере відпустку і відправляється в дачне селище займатися городом. В цьому році, все йде за звичним сценарієм, жінка приїжджає на дачу і насолоджується улюбленим заняттям серед мальовничої природи тутешніх місць. Одного разу вранці, дачниця виявила, що її сарай обікрали.

Вероніка негайно звернулася в поліцію, щоб написати заяву. Дільничним виявився молодий чоловік, з яким вона нещодавно відмовила в публікації статті з насмішками випровадила з свого кабінету. Старий знайомий нагадав про недавню образу і порекомендував зайнятися пошуками самостійно. Незабаром відбувається загадкове вбивство сусіда Віри. Поліцейські вважають, що чоловік помер від інфаркту і ніякого криміналу тут немає. Тільки вперта Вероніка знаходить докази злочину і намагається вийти на слід злочинця...

Дивитися фільм «Сезон посадок (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сезон посадок (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сезон посадок (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сезон посадок (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сезон посадок (2018)