Віра всі серії

Мелодрама Віра  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
12 марта 2017
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Віра »:

Головна героїня мелодрами "Віра" - молода дівчина на ім'я Вероніка. Так сталося, що з раннього віку її виховувала тітка, яка економила на себе заради своєї племяшки. Разом вони туляться в маленькій комуналці і ледве зводять кінці з кінцями. Одного разу, Віра знайомиться з добрим і порядним чоловіком Олегом, який змінює її життя і дарує незабутні враження. Незабаром заможний залицяльник робить пропозицію своїй коханій і отримує позитивну відповідь.

Наречений поступово знайомить наречену, зі своїм оточенням і діловими партнерами. На урочистому бенкеті, Олег являє Вероніку літньому бізнесменові Маркову, який пропонує їй, добре оплачувану посаду в своїй фірмі. Через деякий час, Марков дізнається, що ця мила дівчина - його рідна дочка, яку він шукав багато років. Щасливий чоловік не може повірити своєму щастю, що нарешті зустрів свою кровиночку. Але, корислива дружина і її розпещена дочка - зведена сестра Віри, абсолютно не раді такому розвитку подій, вони докладають максимум зусиль, щоб позбутися від Віри...

Серіал Віра 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Віра » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Віра 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Віра всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Віра онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Віра (2017)