Блискуче життя пелюстка (2016)

Фільм мелодрама «Блискуче життя пелюстка (2016)»:

Героїня фільму «Блискучою життя пелюстка» - красива дівчина на ім'я Віра. Вона добра, порядна і довірлива дівчина, яка працює в лікарні звичайної медсестрою. Її вірний друг Артем, постійно крутиться поруч, і ніяк не може набратися сміливості, щоб освідчитися в коханні. Несподівано, її серце підкорює молодий і красивий хлопець Данило.

Незабаром між ними виникає бурхливий роман, Віра вагітніє, а її коханий чоловік отримує підвищення. Тепер, він змушений виїхати до Москви, щоб приступити до нових обов'язків. Москва підносить свої сюрпризи не тільки в кар'єрі, але і в особистому житті. У нього закохується розпещена дочка боса, і вирішує його подальшу долю. Віра не відразу дізнається про зраду, вона до останнього вірить своєму чоловікові ...

Дивитися фільм «Блискуче життя пелюстка (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Блискуче життя пелюстка (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Блискуче життя пелюстка (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Блискуче життя пелюстка (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Блискуче життя пелюстка (2016)