Любі діти (2019) всі серії

Мелодрама Любі діти (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
24 вересня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Любі діти (2019)»:

У серіалі Любі діти 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія всі серії дивитися онлайн в хорошій якості - Віра виходить на пенсію і вирішує відвідати дітей, що живуть в столиці. Вона впевнена, що у неї дружні і успішні діти, які досягли багато чого в житті. Але з'ясовується, все далеко не так ... Віра залишається в столиці, бажаючи допомогти дітям з їх проблемами. Але чи хочуть дорослі діти її допомоги? Батьки завжди хочуть для своїх дітей тільки найкращого і сподіватися, що їх життя складуться принаймні не гірше. Віра Петрівна зуміла дожити до пенсії і виховати сина і дух дочок, проте під старість років вона залишилася одна.

Її чоловік покинув їх сім'ю вже давно, а улюблені діти перебралися до столиці в пошуках кращого життя. Одна, з тривогою на серці, вона чекає від них звісточки, але з кожним роком дзвінки від хлопців стають все рідше і рідше. Віра сподівалася, що вони знайшли себе в цьому житті і стали хорошими і успішними людьми. Вони і самі ділилися своїми досягненнями з мамою, але чомусь на душі у неї було неспокійно.

Відпрацювавши останній місяць і відсвяткувавши вихід на пенсію, Віра Петрівна вирішує відвідати своїх дітей і відправляється в столицю. Вона швидко розуміє, що серце її не обманював і що в їх житті далеко не все так гладко як вони розповідали. Що у дочок, що у сина, є серйозні проблеми як в особистому, так і в фінансовому плані. Як і будь-яка хороша мати, Віра не могла закривати на це очі. Вона вирішує залишитися, щоб допомогти своїм хлопцям з їх труднощами. Але чи хочуть цього самі діти, які вже давно стали дорослими?

Серіал Любі діти (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Любі діти (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Любі діти (2019) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Любі діти (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Любі діти (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Валентина
    Все ваши фильмы прекрасные

    Підтримую!
  2. Оксана
    Чудовий серіал
  3. Віра
    Початок цікавий
MDRAMY.com » Серіали » Любі діти (2019)