Одна сім'я. Весілля (2023)

Мелодрама Одна сім'я. Весілля (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
27 жовтня 2023
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Одна сім'я. Весілля (2023)»:

Серіал "Одна сім'я. Весілля" занурить у життєву історію про стосунки між двома українськими сім'ями, які намагаються ужитися заради щастя і благополучного майбутнього їхніх дітей.

За сюжетом герої на дух не можуть одне одного виносити, у них розбіжності в поглядах, вони нескінченно сперечаються про все, сваряться і конкурують. Але так було не завжди.

Павло Доценко і Гриша Куликов були хорошими друзями, готовими підтримати один одного і виручити. Однак після подій 2014 року, коли їхнє шахтарське містечко було деокуповане і повернулося до мирного життя в Україні, чоловіки стали затятими ворогами.

Річ у тім, що обидва герої стали головними претендентами на високопоставлену посаду мера. У гонитві за підтримкою виборців вони разом із подружжям не перестають хитрувати і нескінченно сперечатися, через що часто опиняються в складних, заплутаних, а іноді казусних і кумедних ситуаціях.

І навіть коли колишні друзі дізнаються, що їхні діти заручені, вони продовжують свою ворожнечу. Чи зможуть герої на порозі повномасштабного вторгнення з боку рф об'єднатися і стати однією дружньою сім'єю заради майбутнього?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Одна сім'я. Весілля (2023)