Проти течії (2020) всі серії

Серіал мелодрама, драма «Проти течії (2020)»:

«Проти течії» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого виявилися два абсолютно протилежних один одному людини. Життя Милі і Руслана відрізнялися кардинальним чином. Здавалося, між ними немає нічого спільного. Калінін Руслан був привабливим молодим чоловіком. Його дружина померла, і він залишився вдівцем. З боку він здавався замкнутим і таємничою людиною. У нього був власний яхт-клуб. Щоправда, останнім часом у його бізнесу справи йшли не кращим чином. Міла Єгорова – звичайна дівчина, життя якої нічим особливим не відрізняється.

Вона отримала пропозицію попрацювати в яхт-клубі Калініна в якості прес-секретаря. Її діяльність повинна допомогти яхт-клубу повернути колишню репутацію. Калінін покладає на її роботу великі надії. Варто було цим двом познайомитися, як якесь неконтрольоване тяжіння заволоділа ними. Вони постійно тягнулися один до одного, і це здавалося їм вельми небезпечним. Вони почували себе щасливими один з одним, але не були впевнені в ідеальності цих відносин. Ці відносини були не простими, але вони намагалися вірити в них. Руслан зробив Милі пропозиції, і вона відчувала себе щасливою, упевнена, що зустріла кохання свого життя.

Вона намагалася відкинути в бік сумні події як власного, так і його минулого. Вона просто відчувала себе щасливою і довіряла Руслану, незважаючи на те, що вони були дуже різними. В якийсь момент їх щастя було порушено вістками з минулого. Руслан ніяк не міг забути свою загиблу дружину. Він розумів, що її вже немає, і він мусить якось жити далі. Однак спогади про неї ще були свіжими і досить хворобливими. Він і сам не розумів, чи готовий залишити її в минулому і будувати подальше життя з кимось. У Міли теж був колишній наречений, який несподівано нагадав про себе. Він не змирився з їх розставанням і всіма способами намагався повернути колишню кохану. Заради цього він навіть переконує Мілу, що Руслан насправді вбивця. Головна героїня відмовляється в це вірити, що колишній має намір довести їй свою правоту. Головні герої виявляються в непростій ситуації. Невідома сила притягує їх один до одного, але одночасно з цим на їх шляху виникає стільки перешкод, впоратися з якими їм дуже не просто. Чим же закінчиться ця історія для головних героїв? Чи вдасться їм прийти до балансу у власному житті?

Серіал Проти течії (2020) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Проти течії (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Проти течії (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Проти течії (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Проти течії (2020)