Водоворот всі серії

Мелодрама Водоворот  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
23 августа 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Водоворот »:

Міла Єгорова самодостатня і цілеспрямована особа змушена по деяких обставинах погодиться на посаду прес-секретаря в елітному яхт-клубі, незважаючи на те що вже давно страждає фобією - страху перед водою. Її головним завданням зараз є допомогти таємничого власнику успішного бізнесу Руслану Калініну утримати яхт-клуб на плаву і врятувати його репутацію. В недалекому минулому Руслан пережив трагічну втрату коханої дружини. Йому знадобилася довга психологічна реабілітація, щоб знайти в собі сили і навчитися справлятися з душевним болем.

Але зараз з появою в його житті Міли, він немов піднісся духом, хоча улюблені поки ще не відкривають один одному своїх почуттів. Але тяжінню і сильної симпатії заважає похмуре минуле Калініна, яке кожен раз нагадує про себе. Якщо враховувати ще й колишнього нареченого дівчини, який бажаючи повернути свою наречену, має намір довести їй і всім іншим, що саме Руслан розправився зі своєю дружиною і вдало уникнув правосуддя. Вир пристрастей і підступних інтриг набирає свої оберти, стаючи небезпечним для головних героїв. Чи вийде у них вибратися з нього неушкодженими і розібратися в собі і своїх відносинах?

Серіал Водоворот 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Водоворот » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Водоворот 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Водоворот всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Водоворот онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Водоворот (2020)