Таксистка (2019) всі серії

Мелодрама Таксистка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
7 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Таксистка (2019)»:

Наталія чарівна, розумна і успішна особа, яка зуміла домогтися багато чого завдяки наполегливості та працьовитості. Але одного разу вона за короткий час втратить абсолютно все, що мало для неї велике значення: коханого чоловіка Олега, повагу дочки Анастасії, процвітаючу кар'єру, щастя і надії на майбутнє. Людина, який вважався кращим другом її чоловіка і давнім партнером по бізнесу, підло підставляє товариша. Фінансове благополуччя сім'ї втрачено, Олежка загинув, а дочка не може пробачити матері все, що відбулося.

Батько з жахом і відчаєм відчуває, що рідне чадо ненавидить її, хоча зараз Наташі найгірше переживати загибель улюбленого. І тільки завдяки тому, що вона вміє володіти ситуацією і не втрачає самовладання в складні моменти, героїня змогла впоратися з душевним болем і направити свої сили і гнів у потрібне русло. Зараз для неї важливо налагодити життя, покарати винних і відновити справедливість. Але до того щасливого фінального кінця відбудеться занадто багато подій: розчарувань, зрад, розмов по душах, розуміння, щирі почуття романтики, сильні емоції. Все це називається одним простим словом - життя.

Серіал Таксистка (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Таксистка (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Таксистка (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таксистка (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таксистка (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таксистка (2019)