Модель щасливого життя

Фільм мелодрама «Модель щасливого життя »:

Ірина Горохова заповзятлива і винахідлива натура, справжній знавець своєї справи. Чарівна особа в свої тридцять два роки, завдяки наполегливості та працьовитості займає досить високу посаду у провідній компанії столиці. Але одна відрядження за дорученням керівництва кардинально змінює життя Іри. Їй за іронією долі доводиться відправитися в рідне провінційне містечко, де вона зовсім випадково зіткнеться з колишнім нареченим Ігорем, з яким розлучилася перед від'їздом до Москви. Вистачило лише однієї хвилини спілкування з коханим, щоб вона зрозуміла, що до сих пір відчуває до нього ніжні почуття.

У короткій розмові, з якого вона дізналася, що Ігор овдовів кілька років тому, було сказано багато. Тут не було багато слів, але більше відчуттів, які запали в саму душу. Повернувшись на роботу, Іра не може перестати думати про улюбленого і рішення приходить, само собою. Вона пише заяву про звільнення, їде в провінцію, щоб знову постаратися повернути довіру Ігоря і нарешті знайти справжнє жіноче щастя. Чи вийде у неї стати щасливою або її придумані ілюзії і жертви будуть марними?

Дивитися фільм «Модель щасливого життя » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Модель щасливого життя онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Модель щасливого життя дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Модель щасливого життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Модель щасливого життя (2014)