Обман (2018) всі серії

Мелодрама Обман (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
28 мая 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Обман (2018)»:

Зовні тридцятирічна Ольга здається щасливою. Хороша робота, серйозні відносини з чарівним Ігорем і життєва стабільність роблять героїню в очах оточуючих цілком успішною. Але Оля досі згадує коханого Антона, з яким разлучилась більше десяти років тому. Її почуття все ще тліють, тому повністю звільнити серце для Ігоря жінка не може.

Успішність Антона так само виключно визуальна. Робота з високою зарплатою і красуня-дружина в суворій дійсності залишаються головною тортурами героя: по-справжньому чоловікові він ніколи не любив, а свою посаду він щиро ненавидить.

Розуміючи, що живе не своєю долею, чоловік вирішує докорінно перевернути остогидлий побут. Антон має намір повернутися до Ольги в Воскресенськ і дзвонить колишній нареченій, повідомляючи про свої почуття.

Здається, що тепер закохані будуть по-справжньому щасливі, відродивши те, що було зруйновано дванадцять років тому. Але, виявляється, у їх любові дуже багато недоброзичливців. І головним залишається той, хто колись став головним режисером їх розставання.

Серіал Обман (2018) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Обман (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Обман (2018) 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Обман (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обман (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Обман (2018)