Винна любов (2021) всі серії

Серіал мелодрама «Винна любов (2021)»:

Ольга була в розлученні з Ігорем п'ятнадцять років. Колись вона виявило не в змозі пробачити зраду. Колишній намагався вібачатіся и пояснюваті, что та коханка - помилка и просто швідкоплінне Захоплення. Альо Ольга незмінно відмовлялася відновлюваті зі зрадником отношения. Що Було Важко, Аджея вона не припиняла его любити. Минуло много годині после розлучення, и Ігор кинувши жити в іншу країну. Зв'язок между цімі двома, колись близьким людьми, надовго перервалася. Натомість Колишній чоловік іноді спілкувався з їх дочкою Веронікою.

Однако спочатку дівчина відмовлялася контактуваті з татом, тому что вважаю неправильним прощатся підлій вчинок цієї людини. Але час залікував рани, и юна героїня налагодиться отношения з проявивши ініціатіву в цьом плане батьком. Так что коли дочка надумала одружітіся, вона покликала тата знайомитися з нареченням на имя Марік. Новина про це віклікала у Ольги шок. Ця сорокап'ятірічній жінка досі Залишайся Самотня: заміж війта все не виходе. Тепер вона зі страхом представляла, як побачим з колішнім чоловіком, до которого досі відчуває Любовні почуття, и его новой молодої обраніцею. Частка Чомусь карати НЕ Зрадник Ігоря, а ту жінку, якові тієї колись зрадив.

Серіал Винна любов (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Винна любов (2021)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Винна любов (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Винна любов (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Винна любов (2021)