Стань моєю тінню всі серії

Серіал мелодрама «Стань моєю тінню »:

«Стань моєю тінню» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого виявилися сестри-близнюки Віра і Ольга. Ольга завжди була більш вдалою за життя. Дванадцять років вона відбила у своєї сестри нареченого і цілком вдало вийшла за нього заміж. Ігор став для неї опорою в житті. Вона організувала власний бізнес, стала багатою і успішною особистістю. Друга сестра – Віра – так і не змогла влаштувати своє життя так, як завжди мріяла. Після зради коханої людини і рідної сестри, вона так і не зустріла ту людину, не змогла комусь довіритися.

Вона була самотня, працювала звичайною офіціанткою і жила в невеликому провінційному містечку. Особливих ілюзій щодо власного майбутнього вона не мала. Ольга і Віра останні дванадцять років ніяк не контактували. Однак через стільки років на порозі будинку Віри з'являється Ігор, щоб повідомити неприємну новину. На Ольгу було вчинено замах, в результаті, молода жінка знаходиться у лікарні. Лікарі не дають жодних надій. Ольга досі не прийшла в себе. На всяк випадок, вона лежить в лікарні під чужим ім'ям, щоб зловмисники не дісталися до неї в той момент, коли вона така вразлива і не може постояти за себе. Ігор звертається до Віри за допомогою. Вона просить, щоб сестра тимчасово прикинулась Ольгою і підписала важливі документи.

Молода жінка навіть не підозрювала, на що йде. Вона піддалася на вмовляння чоловіка, якого колись дуже любила. Вона тримала на нього образу, але не могла обманювати себе – вона як і раніше любила його, і можливо, саме тому більше ні з ким не змогла зустрічатися. Вона погодилася допомогти і на кілька днів приміряти на себе образ Ольги. На деякий час їй доведеться вникнути в справи своєї сестри, стати керівником фірми замість неї. Ігор запевняв, що всього лише доведеться підписати один контракт з партнерами, який ні за що не можна упустити. Віра вважала, що це дійсно важливо, в першу чергу для її сестри, яка цілком може незабаром прийти в себе, видужати і повернутися до колишнього життя. Однак вона навіть і подумати не могла, що виявиться у чиїйсь добре продуманою і небезпечній грі. Їй жодного разу в житті не доводилося стикатися з чимось подібним. Але що найголовніше, у небезпеці опинилися обидві сестри. Чим ця ситуація обернеться для обох сестер? На Віру лягає подвійна відповідальність, і чи впорається вона з навалившимися на неї труднощами?

Серіал Стань моєю тінню 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Стань моєю тінню » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Стань моєю тінню 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стань моєю тінню всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стань моєю тінню онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Стань моєю тінню (2020)