Щоб побачити веселку ... всі серії

Мелодрама Щоб побачити веселку ...  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 февраля 2016 23 июня 2017
Країна:
Украина
Жанр:
криминал, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Щоб побачити веселку ... »:

Головна героїня фільму - молода дівчина на ім'я Віра. В її житті все чудово складається адже вона виросла в сім'ї впливового чиновника. Віра отримала гарну освіту і незабаром її чекає блискуча кар'єра лікаря-кардіолога. Єдине чого у неї поки немає - це коханої людини, який зробив би її щасливою. Але одного разу, Віра зустрічає красивого і сильного Ігоря, який працює в поліції. Ігор і віра закохані і збираються одружитися найближчим часом.

Але, дівчина зустрічає свого однокласника Антона, в якого була закохана багато років назад. Виявляється, що любов до Антона не пройшла, а після зустрічі з ним, стала ще сильніше. У пориві пристрасті Віра кидає свого нареченого й іде до Антону. Тільки героїня не підозрює, що Антон змінився і став не таким як був раніше ...

Серіал Щоб побачити веселку ... 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Щоб побачити веселку ... » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Щоб побачити веселку ... 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щоб побачити веселку ... всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щоб побачити веселку ... онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щоб побачити веселку ... (2015)