Родинні зв'язки 2 всі серії

Серіал мелодрама «Родинні зв'язки 2 »:

«Родинні зв'язки-2» - продовження мелодрами, в центрі подій якого знаходиться молода дівчина Марія. Вона була вихованкою дитячого будинку. Як правило, більшість вихованців так нічого в житті і не домагаються і завжди звинувачують у цьому кинули їх батьків, не правильно сформовану долю і подібні обставини. Але тільки не Марія. Вона не збиралася ставити хрест на своєму житті тільки тому, що їй довелося рости в дитячому будинку. Вона пробивалася через суворі життєві обставини, через жорстоку реальність. У неї не було потрібних знайомств, вона не мала ніякої фінансової підтримки, але вона змогла домогтися бажаного в життя. Практично відразу ж після випуску з дитячого будинку вона без пам'яті закохалася в одного чарівного парубка. Вона повела себе необережно, з головою кинувся у відносини і незабаром завагітніла.

Вона дивилася на ситуацію тверезим поглядом і розуміла, що їй не досягти висот у житті, якщо вона залишить дитину. Довгоочікуваний успіх пройде повз неї, якщо вона зараз перетворитися на маму з нескінченними проблемами і турботами. Тому вона приймає досить непросте, але серйозне рішення в своєму житті. Незважаючи на те, що вона і сама виросла в дитячому будинку, і знає, що це таке, вона вирішує відмовитися від дитини в пологовому будинку. Практично без тіні жалю вона почала займатися облаштуванням свого власного життя. Вона здобула юридичну освіту, і через роки стала досить відомим юристом. Вона вийшла заміж – у неї чудовий чоловік, і разом вони виховують двох дітей. Все складається дуже вдалим чином.

Але все міняється, коли одного разу на порозі її будинку з'являється дівчинка-підліток. Вона заявляється, що Маша є її біологічною матір'ю. У неї навіть є на це підтверджують документи. Марія була збентежена. Вона ніколи в житті не розповідала чоловікові про свій вчинок, скоєний в молодості. Але зараз діватися було нікуди. Їй доведеться з гідністю визнати свою помилку. Але вона поняття не має, як розповісти про це своєму коханому чоловікові. Він боготворив і вважав її приголомшливою жінкою. Не зміниться його думку, коли він дізнається правду? Як Марія розповість про існування старшої сестри своїм дітям? Анастасія, в підсумку, пообіцяла мовчати і нікому не розповідати про своє існування, але вимагає за це чималу суму грошей. Головна героїня виявляється в непростій ситуації і не знає, яке рішення прийняти.

Серіал Родинні зв'язки 2 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Родинні зв'язки 2 » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Родинні зв'язки 2 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Родинні зв'язки 2 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Родинні зв'язки 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 1+1 » Родинні зв'язки 2 (2020)