Віра більше не вірить (2021)

Фільм детектив «Віра більше не вірить (2021)»:

Віра Зацепіна негайно повернулася до рідного міста Бучалів. Це один з найбільш тривожних моментів у її долі. Справа в тому, що героїня дізналася страшну новину: її двоюрідна сестра на ім'я Марія доставлена ​​до лікарні і зараз при смерті. Виявилось, що хтось напав на жертву. Представники слідчих структур підозрюють у цьому жорстокому злочині її колишнього чоловіка Іллю. У далекому минулому саме через цю людину сестри припинили спілкування між собою. Марія відбила чоловіка у Віри, розлучивши нареченого та наречену. На даний момент Ілля не має другої половини.

Віра намагається зосередитися на допомозі родички та співчутті. Зараз не час згадувати давні образи і мститись. Необхідно допомогти постраждалій усіма можливими способами. Героїня впевнена, що Ілля не здатний заподіяти фізичні каліцтва будь-кому. Як складуться взаємини Віри Зацепіної з колишнім? Чи справді він не замішаний у злочині проти Маші, внаслідок якого вона лежить у реанімації? Чи залишиться в результаті жива пацієнтка, яка перебуває у тяжкому стані? Адже навіть лікарі поки не беруться точно передбачати, чи дівчина видереться. Віра думає, як їй вчинити в ситуації, що склалася.

Дивитися фільм «Віра більше не вірить (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Віра більше не вірить (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Віра більше не вірить (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Віра більше не вірить (2021)