Украдене щастя (2016) всі серії

Мелодрама Украдене щастя (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
2 апреля 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Украдене щастя (2016)»:

Віра щаслива жінка. У неї ідеальний шлюб, розкішний будинок, повна чаша і коханий чоловік. Сама вона обожнює свого чоловіка, піклується про нього і догоджає Борису буквально у всьому, створивши йому всі комфортні умови і повний спокій. Адже чоловік тонка творча особистість. Він талановитий музикант, який викладає в консерваторії. Так би і існувала героїня в своїм розміреним гармонії, якби одного разу в неї не вторглася безцеремонна і амбітна молодша сестра Віри. Її поява змінює все кардинальним чином і далеко не в кращу сторону.

Сама господиня оселі зовсім не рада таким змінам, якщо ще враховувати, що Ніка багато років тому стала причиною її розлучення з молодим чоловіком, якого вона дуже любила. З тих пір близькі люди не спілкувалися, і кожна пішла своїм шляхом. Але сама Ніка анітрохи не відчуває своєї провини, в тому, що відбила нареченого у рідну людину і вийшла за нього заміж. Для неї це вже все в минулому. Тепер вона розлучилася з муженьком і знаходиться в активному пошуку другої половини. Схоже і в цей раз історія загрожує повторитися: де будуть відчаю, сльози і розчарування і повну байдужість з боку підступної суперниці. Але в цей раз їй ніхто не дозволить зламати Верину життя.

Серіал Украдене щастя (2016) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Украдене щастя (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Украдене щастя (2016) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Украдене щастя (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Украдене щастя (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Украдене щастя (2016)