Живи своїм життям (2020)

Фільм мелодрама «Живи своїм життям (2020)»:

Віра Несмеянова наївно думає, що її успішний чоловік-банкір, все також, як і багато років тому любить свою дорогу дружину. Але в дійсності Дмитро давно і з задоволенням розлучився зі своєю обридлої дружиною, а поки він, користуючись відмовками про нескінченну рутинній роботі, заводить пристрасний роман із молоденькою секретаркою. Через деякий час, героїня хоч і з запізненням, але все ж дізнається про красуню коханці і про те, що Діма її підло обманює. Хоч це гірко і прикро, але жінка виявилася не готовою до суворої правди і про те, що можливо скоро її звична і розмірене життя змінитися кардинальним чином і далеко не в кращу сторону.

Але незважаючи на все, що відкрилися, неприємні факти, давати розлучення своїй половині бізнесмен не поспішав, адже це могло негативно позначитися на його блискучій кар'єрі в подальшому. Він підійшов до виниклої проблеми філософськи, запропонувавши Вірі пожити своїм життям. Наслідуючи отриманого раді, вона не звикла за 10 років без відома Діми приймати хоч якісь рішення, раптом знаходить в новій для себе життя ту любов і свободу, яких була позбавлена ​​останнє десятиліття.

Дивитися фільм «Живи своїм життям (2020)» онлайн в HD якості

  • 60
Фільм Живи своїм життям (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Живи своїм життям (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Живи своїм життям (2020)