Слухняна дружина (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Слухняна дружина (2020)»:

Олена Соколовська талановита архітектор, турботлива дружина і чудова мати. На її тендітних плечах тримається не тільки все господарство великого будинку, дитина і сім'я в цілому, але і архітектурне бюро. Правда власниками останнього є її чоловік і свекруха. Нещодавно жінка дізналася, що вагітна і ця новина змушує її пурхати від щастя. Але райдужне почуття виявилося недовгим, героїня потрапляє в аварію і втрачає нарождення дитину. Після пережитої трагедії і душевних мук, її розмірене життя руйнується буквально на очах.

Їй здається до цього моменту вона немов жила з рожевими окулярами на очах, а тепер знявши їх перед нею постає у всій красі вся картина суворої правди і реальності. Чоловік весь час обманює її і крутить любовні інтрижки на стороні, а матуся покриває синочка. Адже заповзятливої ​​дамочки вигідна невістка, яка вміло управляється з конкурентами і підписує вигідні контракти. У найскладніший момент Лена залишається зовсім одна, наодинці зі своїм горем і відчаєм. Єдиною людиною, зголосився підтримати її, незнайомець Андрій, батько-одинак, який не перестаючи бореться за життя своєї смертельно хворого дочки.

Серіал Слухняна дружина (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Слухняна дружина (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Слухняна дружина (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слухняна дружина (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слухняна дружина (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слухняна дружина (2020)