Перехрестя (2017) всі серії

Серіал мелодрама «Перехрестя (2017)»:

Новий багатосерійний фільм, дія якого розгортається в російському місті. На жвавому перехресті відбувається аварія з трьома автомобілями, якими управляли жінки Світлана, Ольга і Олена. У житті кожної з них цей звичайний, здавалося б, інцидент став переломним.

Через аварію Світлану звільнили з роботи кур'єра. Олена не встигла на літак, після чого дізналася про те, що чоловік їй зраджує. Ольга поспішала проводити чоловіка у відрядження, проте той безслідно зник. Несподівано заможна дружина бізнесмена Олена пропонує Ользі і Світлані кілька місяців на неї попрацювати ...

Серіал Перехрестя (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Перехрестя (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Перехрестя (2017) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Перехрестя (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перехрестя (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перехрестя (2017)