Приборкання свекрухи 2 сезон (2021) всі серії

Серіал комедія «Приборкання свекрухи 2 сезон (2021)»:

Нестерпна свекруха Ганна Михайлівна, яка довгими роками тероризувала рідню, вийшла заміж. Несподівано жінка-тиран сама опинилася у ролі пригніченої невістки. Не зумівши протистояти незліченним докорам своєї свекрухи, героїня тікає від чоловіка в сім'ю сина та невістки. Через деякий час, оговтавшись після пережитого, Ганна Михайлівна вирушає до Геленджика – святкувати день народження кращої подруги Лілечки Громової. Але розслабитися на морському узбережжі та поніжитися на сонці не вдасться. Ганна Михайлівна звертає увагу, що із подругою щось не те.

Трохи згодом з'ясувалося, що Лілін шлюб розвалився. Її чоловік Громов пішов до стрункої молодої коханки. Крім того, вирішив залишити колишню без помешкання. А щоб, як кажуть, життя медом не здавалося, взяв та й підселив до Ліли сусідів. Ганна Михайлівна не може залишитися осторонь цієї ситуації: не в її це характері. Героїня встає на стежку війни з нахабним Громовим та сусідами подруги. До чого призведуть ці бойові дії, затіяні Ганною Михайлівною? Чи вдасться їй самій та її подрузі знайти щастя в особистому житті, яке постійно вислизає від двох цих жінок? Які тактичні прийоми помсти вигадала досвідчена маніпуляторка?

Серіал Приборкання свекрухи 2 сезон (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Приборкання свекрухи 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Приборкання свекрухи 2 сезон (2021) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Приборкання свекрухи 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Приборкання свекрухи 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Приборкання свекрухи 2 сезон (2021)