Рідна кровиночка

Фільм мелодрама «Рідна кровиночка »:

Ганна Михайлівна щаслива бабуся, яка з великим задоволенням возиться з маленьким Павлушой. Хоч малюк і не рідний її онук, вона любить хлопчика не менше, ніж рідного. Справа в тому, що її син закохався в дівчину, яка виявилася матір'ю одиначкою. І тепер через свою надмірну зайнятість на роботі у молодих зовсім немає часу займатися дитиною. Але сама Ганна з неймовірним завзяттям зголосилася стати нянею хлопчика і полюбила його всім серцем. Але незабаром трагедія затьмарить існування невеликої сім'ї. У дорожньо-транспортній аварії гинуть батьки Павлика, і тепер названа бабуся збирається виховувати сироту самостійно.

Ось тільки перед жінкою виникають юридичні нюанси. Як з'ясовується її загиблий синку, так і не знайшов часу усиновити хлопчика. У підсумку, щоб дотримати всю законність і стати для онука опікуном, жалісливої особі потрібен письмовий відмова від останнього його рідного дідуся, який навіть не захотів приїхати на похорон власної дочки. Героїня дуже переживає через всієї цієї нелегкої ситуації, що склалася, адже якщо вона не встигне оформити документи, її улюбленця заберуть соціальні служби, які будуть зобов'язані передати хлопчика в притулок. Ганна в розпачі, їй і без того важко, після втрати рідних їй людей, а тут ще ком невирішених проблем.

Дивитися фільм «Рідна кровиночка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Рідна кровиночка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Рідна кровиночка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рідна кровиночка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Рідна кровиночка (2013)