Таємниці всі серії

Серіал кримінал «Таємниці »:

Герої серіалу були друзями дитинства. Вже тоді між хлопчиком і дівчинкою виникла сильна симпатія. Але низка нещасть надовго розлучила юних закоханих. Микола пережив страшну трагедію. Його мати була вбита, і в цьому злочині звинуватили батька хлопчика. Так Микола в одну мить втратив обох батьків. Батько надовго потрапив за ґрати, а зайнялася вихованням онука бабуся. У той же час при таємничих обставинах зник батько Каті. У неї залишилися тільки дядько і тітка, не побажали виховувати сироту. Так дівчинка виявилася в дитячому будинку, де і провела своє дитинство і юність.

Минуло багато років. Микола не просто так вибрав професію слідчого. Минуле його не відпускало. Він повернувся в рідне місто з метою докопатися до істини, з'ясувати, хто насправді винен у смерті матері. В те, що батько – холоднокровний вбивця молодий чоловік не вірив. Тут він знову зустрів Катю. Колишні почуття зміцніли, перетворилися у справжнє доросле кохання. Але на шляху до щастя було надто багато перешкод. Розслідування, за яке взявся Микола, стало відкривати неймовірні подробиці минулого. Історія Каті і сімейна трагедія Миколи тісно взаємопов'язані. Цей факт може істотно вплинути на відносини героїв.

Серіал Таємниці 1- 92, 93, 94, 95 серія дивитися онлайн всі серії підрят 95 серій

Дивитися серіал «Таємниці » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Таємниці 95 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємниці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємниці (2019)