Не в грошах щастя 2 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Не в грошах щастя 2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 грудня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Не в грошах щастя 2 сезон (2020)»:

Ксенія, що важко переживає раптову втрату близької людини, своєї матері, і мимоволі опиняється у вирі пригод і похмурих таємниць минулого рідних. Дівчина дізнається, що її загиблий батько Геннадій Майоров, був замовлений його партнером по бізнесу Григорієм Довбиш, від якого довгі роки ховалася тепер уже покійна матір Ксюши. Героїня звичайно хотіла б розібратися в цій заплутаній лабіринті жадібності і пріоритетів і покарати того, хто забрав у неї найдорожче.

Але прислухаючись до своєї інтуїції розуміє, що одній їй не впоратися, тим більше довіряти вона може тільки Юдина, колишньому охоронцеві батька. Від останнього вона і дізнається, про те, що Геннадій дійсно багато років тому проходив по справі батька, але зміг відкупитися тоді. А в даний час вважається шанованою і успішним банкіром. Незважаючи на всі попередження Южина, молода жінка збирається з'ясувати, що ж сталося 20 років тому і чому її матір жила всі ці роки в страху і паніці. Чи вийде у неї добитися правди від того, хто вважає за краще діяти найбруднішими методами і прибирати зі свого шляху всіх свідків.

Серіал Не в грошах щастя 2 сезон (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Не в грошах щастя 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не в грошах щастя 2 сезон (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не в грошах щастя 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не в грошах щастя 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не в грошах щастя 2 сезон (2020)