Мить, вкрадена у щастя всі серії

Мелодрама Мить, вкрадена у щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
18 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Мить, вкрадена у щастя »:

Ася дівчина з «золотим» серцем і руками. Вона чудовий кулінар, чиї шедеври і рецепти заготовок, десертів зводять сума навіть іноземних експертів. Все у неї сперечатися і виходить, ось тільки в особистому житті дівчині зовсім не пощастило. Вона донині важко переживання трагедію, після якої втратила коханого чоловіка. Хоч з того дня і минуло три роки, але рана так і не затягнулася. Вона настільки пішла в себе, що навіть не дозволяє замислюватися про нові стосунки і любові. Але у долі свої плани і вона вже оголосила про майбутню прем'єру.

Все починається для Асі з нічого не значущою жарти. Подруга запрошує її на день народження чоловіка Валентина. Ліля, яка порядком вже перепила до кінця вечора, продає його жартома за пляшку шампанського. Якби тоді, хтось із присутніх здогадався б, що все це веселощі виллється в справжню драму. Мимоволі запущений механізм призведе до розкриття тих похмурих таємниць, які персонажі довгі роки ретельно приховували від оточуючих. Також спливуть на поверхню гріхи молодості, розкриються серця, так спраглі справжніх і неудаваних почуттів.

Серіал Мить, вкрадена у щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Мить, вкрадена у щастя » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Мить, вкрадена у щастя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мить, вкрадена у щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мить, вкрадена у щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Мить, вкрадена у щастя (2020)