Як Надя пішла за горілкою (2020)

Мелодрама Як Надя пішла за горілкою (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
78 мин.

Фільм комедия «Як Надя пішла за горілкою (2020)»:

Надія і Валентина - сестри, але сильно відрізняються один від одного. Надя володіє природною красою і щосили користується цим. Вона легковажна, не думає про завтрашній день і обожнює відвідувати вечірки. Валя, на відміну від сестри, відрізняється серйозністю, часто повчає оточуючих, намагається знати у всьому міру і замислюється про своє майбутнє.

Після чергового повернення з нічного клубу Надія призводить додому Олексія. Валентина не дуже рада появі в їх обителі невідомого чоловіка, але дозволяє йому залишитися. Олексій в подробицях розповідає дівчатам з фільму «Як Надя пішла за горілкою» про свою нещасливу життя. З'ясовується, що він одружений, але вже давно відчуває себе втраченим і самотнім. Сімейне життя не приносить задоволення, а лише обтяжує. Дружина тільки і робить, що контролює кожен його крок, намагаючись дістатися до його думок. Це виводить Олексія з себе.

Сестри із фільму «Як Надя пішла за горілкою» уважно вислуховують гостя і розуміють, що хочуть допомогти йому. Вони спробують відвести його у дружини, повернувши впевненість в собі. Але що буде після того, як вони здійснять свій план? Про це родички навіть не замислюються.

Дивитися фільм «Як Надя пішла за горілкою (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Як Надя пішла за горілкою (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Як Надя пішла за горілкою (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Як Надя пішла за горілкою (2020)