Вернись в Сорренто всі серії

Мелодрама Вернись в Сорренто  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
43 мин.

Серіал мелодрама «Вернись в Сорренто »:

Надя щойно закінчила школу і в пориві мрій стати письменницею, чиї твори підкорять серця тисячі людей, збігає в Москву. Але, як би не здавалося солодка московська життя, труднощі завжди знаходяться.

Надія росла в сім'ї, де батько часто знущався над матір'ю, сварячись з нею і піднімаючи на неї руку. Дивлячись на це все, героїня обіцяла собі, що ніколи не повторить долі матері.

У столиці героїня фільму «Вернись в Сорренто» знайомиться з молодим чоловіком - Федором. Хлопець постав перед нею в найкращому своєму образі, підкоривши серце юної мрійниці. Пізніше вони грають весілля, яка віщує довгі роки разом. Але під час спільного життя з'ясовується що Федя не такий вже білий і пухнастий. Розкриваючи свою сутність з кожним днем ​​все більше, хлопець показав, що є копією батька Надії.

Одного разу під час з'ясувань відносин на вулиці між подружжям, за дівчину заступається якийсь незнайомий хлопець, зав'язується бійка, після якої Федір потрапляє до в'язниці. Чи зможе Надя перестати звинувачувати себе за укладення чоловіка і почати жити новим життям?

Серіал Вернись в Сорренто 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вернись в Сорренто » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вернись в Сорренто 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вернись в Сорренто всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вернись в Сорренто онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вернись в Сорренто (2018)