Прірва між нами (2020) всі серії

Мелодрама Прірва між нами (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Прірва між нами (2020)»:

Надія щаслива в шлюбі зі своїм чоловіком Валерієм, у них троє прекрасних дітей і вона впевнена, що їй дуже пощастило з обранцем. Але ілюзія руйнується в одну мить, коли вона дізнається, що чоловіче вміло приховував від неї довгий час любовний зв'язок з її кращою подружкою Ларисою. Це стає причиною для великої сварки під час поїздки в автомобілі. Чоловік, намагаючись, виправдатися не помічає на переході молоду дівчину і збиває її на смерть. Надія розуміє, що якщо її благовірного посадять, то їй фінансово не витягнути все сімейство, тому йде на відчайдушний крок.

Вона бере провину на себе і сідати в тюрму. Проходить час, її звільняють достроково, але яким було здивування Наді, коли вона дізнається, що Лара і Валерій одружені, а її дітки називають чужу тітку мамою. Ясно, що в тому, будинку її ніхто не чекає. Надя намагається залишатися сильною і в спробах знайти роботу влаштовується в компанію бізнесмена Михайла, вдівця тієї самої збитої жінки. Миша симпатизує їй, але що буде, коли правда вирветься назовні? Тим більше, що проти неї вже хтось починають плести інтриги, адже її поява тут ніхто і не планував.

Серіал Прірва між нами (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Прірва між нами (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Прірва між нами (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Прірва між нами (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Прірва між нами (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Прірва між нами (2020)