Рідні душі (2021)

Фільм мелодрама «Рідні душі (2021)»:

Ідеальна сімейне життя Наталії Крилової руйнується в одну мить, коли вона дізнається про загибель її чоловіка-далекобійника. Через деякий час з'ясовується інше страшне обставина - чоловік, який здавався вірним сім'янином, довгий час змінював Наташі. Роздавлена ​​життям вдова стає матір'ю-одиначкою без підтримки і змушена забезпечувати себе і маленьку дочку самостійно. Від безвиході вона починає прикладатися до пляшки. Спочатку це невеликі, але регулярні дози для заспокоєння нервів.

Але поступово ситуація почала виходити з-під контролю. Побачивши, що міцні напої заспокоюють нерви, Наташа стала збільшувати кількість випитого. Незабаром спиртне стало невід'ємною частиною життя вдови, а п'яне або похмільний стан - звичайною справою. Через розвиненого алкоголізму нещасну звільняють з роботи. Стає очевидно, що знайти інше джерело доходу алкоголічці буде практично неможливо. Органи опіки швидко позбавляють п'яницю батьківських прав і відвозять дитини в дитбудинок. Крилової доведеться зібратися, взятися за своє здоров'я, переглянути життя і довести, що її зрив був тимчасовим, тепер вона все усвідомила і готова стати зразковою матір'ю.

Дивитися фільм «Рідні душі (2021)» онлайн в HD якості

  • 20
Фільм Рідні душі (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рідні душі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Рідні душі (2021)