100 тисяч хвилин разом (2021) всі серії

Мелодрама 100 тисяч хвилин разом (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
1 лютого 2021
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія «100 тисяч хвилин разом (2021)»:

Благополучна пара вже довгі роки підтримує відносини на відстані. Чоловік є досвідченим пілотом. Його шанована професія стабільно приносить родині непогані гроші, і дружина намагається закривати очі на довгі відрядження улюбленого. До того ж, у впевненою в собі жінки є інше джерело радості - кар'єра. Струнка спортсменка успішно працює фітнес-тренером і отримує від обраної стежки задоволення.

Пара красива, у них благородні і високооплачувані професії. Здавалося б, залишається радіти життю. Шлюб триває сім років, і поступово виникають передумови до його руйнування. З'являється все більше конфліктів із взаємними претензіями. Довгі розлуки, пов'язані з професією чоловіка, не кращим чином позначаються на внутрішньосімейного кризі. Все міняє пандемія коронавируса. Як і мільйони співвітчизників, подружжя змушене довгий час жити вдома на самоізоляції. Знаходження на карантині в замкнутому просторі житла спонукає чоловіка і дружину більше спілкуватися. Уникати обговорення назрілих гострих питань стає вже неможливо. Як склалася ситуація відіб'ється на шлюбі? Чи зможуть герої примиритися або остаточно посваряться?

Серіал 100 тисяч хвилин разом (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «100 тисяч хвилин разом (2021)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал 100 тисяч хвилин разом (2021) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал 100 тисяч хвилин разом (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися 100 тисяч хвилин разом (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 1+1 » 100 тисяч хвилин разом (2021)