Кохання по-японськи (2017) всі серії

Мелодрама Кохання по-японськи (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
4 мая 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Кохання по-японськи (2017)»:

Життя подружньої пари Золотаревых здається ідеальною: більше двадцяти років разом, поставили на ноги двох дітей, користуються повагою колег і друзів. Однак відносини між парою давно охололи, тому під час святкування срібного весілля починається серйозний скандал, який назрівав між Віталіком і Лілею довгі роки.

Не витерпівши докорів дружини, Віталік залишає місце проведення святкової вечері і відправляється в гордій самоті у популярний ресторан. Тут доля зводить чоловіка з чарівною японкою, якій судилося кардинально змінити життя подружжя...

Серіал Кохання по-японськи (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Кохання по-японськи (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання по-японськи (2017) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання по-японськи (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання по-японськи (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання по-японськи (2017)