Сестрички (2021) всі серії

Серіал комедія «Сестрички (2021)»:

Сашко та Наташа – кубанські фермери. Якось вони приходять до розкішного котеджу на Рублівці. У цьому особняку проживає Наташина сестра на ім'я Неля, дружина багатого та впливового бізнесмена. Родички не спілкувалися близько двадцяти років. Справа в тому, що вони посварилися: Наталя спокусила Санька, який на той момент був нареченим Нелі. А тут раптом парочка фермерів з провінції зухвало заявляється до дружини олігарха і просить допомогти у пошуках кудись зниклого в столиці сина. Звісно, ​​зустріч двох зрадників із Нелькою починається на підвищених тонах: скандал, пригадування старих образ, лайка.

Була велика ймовірність, що конструктивного діалогу не станеться, і після серії взаємних докорів розмова закінчиться. Але потроху сестри починають прислухатися один до одного і навіть миряться. Пізніше спільними зусиллями вдалося відшукати сина, який загуляв, який, як з'ясувалося, вже з нареченою. Також виявляється, що підтримка більшою мірою потрібна не Саші з Наталкою, а дружині багатія. Винахідливі та наполегливі кубанці допоможуть відновити руйнівний бізнес мешканці Рубльовки та налагодити її стосунки з чоловіком. Як далі складатимуться взаємини сестричок із різних світів?

Серіал Сестрички (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сестрички (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Сестрички (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сестрички (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сестрички (2021)