Будь моїм Кирилом (2021)

Мелодрама Будь моїм Кирилом (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
8 апреля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
96 мин.

Фільм комедия «Будь моїм Кирилом (2021)»:

Саша з дитинства була нерішучою і соромливою, а взаємини з протилежною статтю у неї не складаються донині. Єдиною людиною, з яким вона змогла зблизитися і подружитися, є чоловік її сестри. З Пашею дівчина відчуває себе комфортно і може поділитися своїми переживаннями. Тим часом з родиною вона не може знайти взаєморозуміння.

Героїню фільму "Будь моїм Кирилом" весь час дошкуляють запитаннями про особисте життя, тому Олександра придумала неіснуючого хлопця і роман з ним. Згідно з її легендою, Кирило є тренером з бігу. Але настає критичний момент, тому Саші терміново потрібна допомога Павла, у якого в особистому житті теж повно неприємностей - дружина давно перестала звертати на нього увагу, з цієї причини йому теж потрібна підтримка подруги. Чи зможуть герої зіграти роль закоханої пари?

Дивитися фільм «Будь моїм Кирилом (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Будь моїм Кирилом (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будь моїм Кирилом (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Будь моїм Кирилом (2021)