Жіноча інтуїція (2003)

Фільм мелодрама «Жіноча інтуїція (2003)»:

Даша - самотня молода жінка. Вона розумна, успішна, красива і дуже приваблива. Кар'єра героїні складалася чудово на заздрість недоброзичливців. Однак необхідні якості відповідальності, працьовитості і посидючості не допомогли їй до тридцяти років влаштувати особисте життя. Вона вже перестала і сподіватися, що доля посміхнеться їй. Їй починає здаватися, що всіх хороших чоловіків вже давно розібрали і на її частку швидше за все дістанеться, якийсь одружений представник сильної статі, на якого вона і витратить свої молоді роки.

Зневірившись вкрай зустріти другу половинку, коли випадок зіштовхнула її з приголомшливим людиною. Він - успішний підприємець, який розчарувався в любові. Занадто зайнятий роботою, Олександр не помітив, як дружина закрутила роман з найкращим другом і, за сумісництвом, діловим партнером. Коли йому стало все відомо, було занадто пізно. Дружина подала на розлучення і полетіла на тривалий відпочинок за кордон з новим коханим, залишивши на виховання чоловікові маленьку дочку. Дівчинка-підліток з кожним днем ​​вимагає все більше уваги. Їй терміново потрібна гувернантка. На цю посаду Саша запрошує Дарину. Це змінить життя його сім'ї назавжди.

Дивитися фільм «Жіноча інтуїція (2003)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жіноча інтуїція (2003) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жіноча інтуїція (2003) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча інтуїція (2003) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жіноча інтуїція (2003)