Рок-н-рол (2020)

Мелодрама Рок-н-рол (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 січня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
спорт
Тривалість:
90 хв.

Фільм спорт «Рок-н-рол (2020)»:

Галина не очікувала, що з нею може статися таке і що минуле так раптово дасть про себе. Вона давно перестала сподіватися на особисте щастя і живе лише радощами і успіхами свого єдиного сина. Героїня приїхала на престижний баттл з брейк-дансу, щоб підтримати на трибунах свого хлопчика. Хлопець дійсно здорово рухається, відмінний танцюрист, який претендує на перемогу. Адже саме тому учаснику, який добереться до фіналу і дістанеться перспективний спонсорський контракт, що відкриває перед ним величезні можливості.

Але раптово увагу жінки переключається на старого знайомого, який виявляється в числі неупередженого журі. Галя була вражена цією зустріччю. Вона так давно не бачила цього чоловіка. Їй здається, що ніби це було вчора і час швидкоплинний. Адже якщо задуматися, то це і справді так. Минуло ціла чверть століття з того моменту, коли вона була юна, відчайдушність і також, як і її синок захоплювалася танцями. Тоді її існування було яскравим, стрімким, повним любові і неймовірних подій. Героїню мимоволі забрали спогади юності, коли інтриги і пристрасті вирували, а довкола гудів рок-н-ролл, який схоже живий і досі і навіть дуже любимо, і затребуваний.

Дивитися фільм «Рок-н-рол (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Рок-н-рол (2020) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Рок-н-рол (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рок-н-рол (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Рок-н-рол (2020)