Фродя всі серії

Мелодрама Фродя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 марта 2013
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Фродя »:

Дія мелодраматичного фільму відбувається на території маленького села. Там живе головна героїня - красуня Афродіна, правда так дівчину називав тільки покійний батько і її екс-коханий Павло, з яким доля давно розвела молоду жінку. Але остання все ще продовжує думати про улюбленого і сподіватися на його повернення. Адже тоді він зопалу поїхав в місто, приревнувавши обраницю до молоденькому слідчому. Решта сільські жителі звуть її коротко - Фродо.

Вона давно змирилася з самотністю і тим, що схоже їй так і доведеться доживати свій вік холостий нареченою. Але ось одного разу в рідне село у відпустку приїжджає її Павлуша, який привіз з собою і трьох дітлахів, щоб ті трохи погостювали у бабусі. У Фродо серце схалось, коли вона побачила того, про кого не переставала думати всі ці роки. Жінка і сама не розуміє, що з нею стало твориться. Ніби й не було тих років розставання і поїхав він вчора. Сам же чоловік схоже давно забув про образу, а зустріч з першим коханням розбурхало спогади. Що ж буде з цими двоімі? Адже тепер вже все не так просто, у Павла сім'я, діти, а Афродіта не захоче руйнувати чужого щастя, хоча хіба кричущої душі від відчаю можна наказати - забути і не думати.

Серіал Фродя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Фродя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Фродя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Фродя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фродя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Фродя (2013)