Подруги (2010)

Фільм мелодрама «Подруги (2010)»:

Люба Уварова живе щасливим і розміреним життям, але все її родинне благополуччя валиться, коли дівчину несправедливо звільняють з роботи. Тепер їй доведеться шукати нове перспективне місце, що в існуючих реаліях не так вже й легко. Гроші в сім'ї закінчується, адже коханий чоловік героїні Павло вже рік безуспішно намагається працевлаштуватися, тому все матеріальне благополуччя пари залежало від заробітку Люби, якого подружжя також позбулися.

Але навіть не факт безгрошів'я та безнадійного становища зараз бентежить і хвилює зневірену Любочку, а та випадкова зустріч Паші з його колишньою подругою Клавдією. Вони і правда, коли-то давно були закоханою парочкою, але розлучилися. Хоча сама Клава дещо іншої думки. Молода жінка впевнена, що їх побачення доленосно. Вона за ці роки змогла досягти багато чого і стати успішною бізнес-леді, а ще заможна вдова. Підприємлива особа намагається перетягнути Павла на свою сторону, пропонуючи йому високооплачувану посаду в іншому місті, сподіваючись, що там вона знову зможе причарувати коханого і воскресити колишню пристрасть. Чим закінчиться ця історія боротьби двох суперниць і кого захоче сам Уваров?

Дивитися фільм «Подруги (2010)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Подруги (2010) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подруги (2010) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Подруги (2010)