Пізнє кохання

Фільм мелодрама «Пізнє кохання »:

Головні герої драматичного фільму подружня пара Ліда і Антон, яких оточуючі сприймають як зразкову сім'ю. Нещодавно чоловік і дружина відзначили своє двадцятиріччя і здається вони цілком щасливі всі ці роки, які були прожиті в любові, розумінні і взаємовиручку. Плодом їх пристрасних почуттів стала Сонечка, яку виховують у турботі і пишаються кожним її найменших досягненням. Але все це налагоджене благополуччя валиться в один момент, коли чоловік відправляється у відрядження в галасливу столицю. Саме там він і випадково зустріне свою університетську подругу Танечку, в яку був закоханий, але за деякими обставинами їх шляхи розійшлися.

Молода жінка виглядає розкішно і здається стала ще красивішою і не тільки. Тепер вона успішна бізнес-леді, яка укладає багатомільйонні контракти, фінансово не залежна здається навіть від самої долі. Антону стає не по собі від усього побаченого. Перед очима явно пробігли картинки, ожилі з гламурного глянцевого журналу. Він з гіркотою усвідомлює, що даремно марнує своє життя. А адже вона в нього єдина і якщо він зараз не зробить спробу змінити що-небудь і вибратися з буденної сірості, то так і залишиться в ній животіти до кінця.

Дивитися фільм «Пізнє кохання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Пізнє кохання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Пізнє кохання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пізнє кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Пізнє кохання (2012)