Біля причалу всі серії

Мелодрама Біля причалу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
23 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Біля причалу »:

Головна героїня драматичного фільму – молода жінка Марина, яка багато років тому посварившись з родиною залишає рідний дім і їде в невідомість. Вона не боїться труднощів і впевнена, що зможе встояти перед складними випробуваннями та негараздами. Дівчині тоді довелося зовсім нелегко самостійно підніматися на новому місці, там, де немає підтримки і доводиться розраховувати тільки на себе. Але вона змогла подолати все, завдяки наполегливості, працьовитості. Дуже скоро Марина знайомиться з хлопцем, який здався їй чуйним і ввічливим. Ставлення хлопців розвивалися надто швидко і палка пристрасть, яка не вщухала, а розпалювалась з новою силою, дала зрозуміти, що їм судилося бути разом. Весілля було скромне, але весела.

Правда сірі будні, труднощі і буденність з часом пере романтику, подружжя починають віддалятися один від іншого і через деякий час, здається, що вони чужі люди. Але сильна особа не здається, тим більше, що зараз не доводиться замислюватися про налагодження взаємин з чоловіком, коли вона дізнається про його зрадницької зраді. Зараз в Маринином існування чекають тотальні зміни. Вона відправляється в місто свого дитинства, щоб після довгих років забути давню сварку з близькими і спробувати почати все з чистого аркуша. Але щасливого хепі-енду не вийшло. Після її приїзду гине батько. На нещасну Марину навалилося забагато одним разом: підозра у вбивстві, ненависть сестри. Але і буде і світла сторона в цьому темному царстві, вона зустріне свою першу любов, яка додасть сил і віру в краще.

Серіал Біля причалу 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Біля причалу » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Біля причалу 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Біля причалу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Біля причалу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Біля причалу (2019)