Вір своєму чоловікові (2021) всі серії

Мелодрама Вір своєму чоловікові (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
30 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Вір своєму чоловікові (2021)»:

Життя тридцятип'ятирічної бухгалтерки Соні перетворилася в одноманітні сірі будні. Вранці треба йти на нудну роботу, ввечері і на вихідних проводити час в виснажливих сімейних клопотах. Жінка розуміє, що молодість скоро пройде, а вона витрачає свої дні на нецікаві заняття. Її лякає, що з життя пішли емоції, пристрасть, юнацькі мрії і нові, цікаві знайомства. Напружує, що немає веселощів, досягнень і перспектив. Героїня вирішує щось змінити, намагається знайти хобі, зайнятися саморозвитком.

І розуміє, що можливостей навколо багато, але незрозуміло, чого конкретно хочеться. Тому сімейна жінка вирішує виходити із зони комфорту і пробувати максимум багато нового. Серія авантюрних і ризикованих вчинків призводить домогосподарку в суспільство митних особистостей. Одна з посиденьок в їх компанії привела до трагедії, яка зруйнувала спокійне сімейне щастя. В результаті жінка виявляється на місці злочину і стає підозрюваною у статті «вбивство з необережності». Їй загрожує великий тюремний термін. У будь-якому випадку, вона кається через те, що не цінувала свободу і спокій, які упустила. Чи зможе бухгалтерка виплутатися з цієї важкої ситуації?

Серіал Вір своєму чоловікові (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Вір своєму чоловікові (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Вір своєму чоловікові (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вір своєму чоловікові (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Вір своєму чоловікові (2021)