Вищий клас (2021) всі серії

Мелодрама Вищий клас (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
6 вересня 2021
Країна:
Корея Південна
Жанр:
драма, трилер
Режисер:
Тривалість:
70 хв.

Серіал драма, трилер «Вищий клас (2021)»:

Сюжет дарами «Вищий клас» розгортається навколо жінки на ім'я Сон Йо Уль. У неї було чудове життя, кар'єра та сім'я. Все це руйнується, коли вона виявляється підозрюваною у вбивстві чоловіка.

Після тривалого розслідування героїня вирішує залишити роботу та присвятити себе синові Ю Чану. Він вступив до елітної школи на острові Чуджу, де навчаються діти багатих батьків. На Сон Йо Уль та її сина дивлячись як на самозванців, адже вони не такі багаті, як інші. Незабаром жінка розуміє, що стіни цієї школи приховують дуже багато брудних таємниць.

Серіал Вищий клас (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Вищий клас (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Вищий клас (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вищий клас (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Вищий клас (2021)