Мої дорогі брати (2021) всі серії

Мелодрама Мої дорогі брати (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
35 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
35 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Мої дорогі брати (2021)»:

Сюжет дарами «Мої дорогі брати» розгортається навколо другокурсниці на ім'я Ши Ся. Якось їй надходить дзвінок, і невідомий просить про зустріч. Дівчина погоджується, адже незнайомець обіцяв дати наведення про зниклого брата, якого дівчина розшукує вже довгий час.

Проте раптово дівчина опиняється у минулому. Вона не уявляє, що їй робити, але, на щастя, допомогти їй зможе Хо Чі, який теж знайомий із її братом. Ши Ся все ще не може повірити, що це відбувається з нею, але незабаром вона розуміє, що треба взяти себе в руки і знайти брата.

Серіал Мої дорогі брати (2021) 1-32, 33, 34, 35 серія дивитися онлайн всі серії підрят 35 серий

Дивитися серіал «Мої дорогі брати (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мої дорогі брати (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мої дорогі брати (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Мої дорогі брати (2021)