Кохання – це наука? (2021) всі серії

Мелодрама Кохання – це наука? (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
18 серий
Премєра:
2021-03-21
Країна:
Тайвань
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал мелодрама «Кохання – це наука? (2021)»:

Сюжет дорами «Любов це наука?» розгортається навколо дівчини на ім'я Ян Фей. Вона є генеральним директором компанії, яка займається вибором ідеальних пар. Маючи великі бази даних, технології підбирають найкращого партнера для відносин і створення сім'ї.

Якось вона зустрічає хлопця, який, як виявилося, закоханий у неї вже кілька років. У цей час до країни повертається колишній чоловік героїні, який розраховує відновити їх союз. Дівчина опиняється в дуже скрутному становищі, адже вона має відповісти на запитання: кохання — це наука?

Серіал Кохання – це наука? (2021) 1-15, 16, 17, 18 серія дивитися онлайн всі серії підрят 18 серий

Дивитися серіал «Кохання – це наука? (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Кохання – це наука? (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання – це наука? (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Кохання – це наука? (2021)