Правила романтической комедии (2021) всі серії

Мелодрама Правила романтической комедии (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2021
Країна:
Япония
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Правила романтической комедии (2021)»:

Сюжет дорами «Правила романтичної комедії» розгортається довкола молодої дівчини на ім'я Рурі Кудзе. Грунтуючись на її зовнішніх даних та внутрішню привабливість, співробітники редакції, де вона працює, та навіть просто знайомі вважають, що дівчина буквально професіонал у стосунках, адже, мабуть, хлопців у неї було багато.

Однак ніхто й не здогадується, що Рурі вже давно не мав стосунків, а поради, які вона часто роздає, і знання в галузі романтичних відносин отримані в основному з коміксів. Якось її колега просить дати йому пораду у відносинах, а що з цього вийде, дізнаємося, подивившись дораму.

Серіал Правила романтической комедии (2021) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Правила романтической комедии (2021)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Правила романтической комедии (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Правила романтической комедии (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Правила романтической комедии (2021)