Пробний шлюб (2021) всі серії

Мелодрама Пробний шлюб (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
30 мин.

Серіал мелодрама «Пробний шлюб (2021)»:

Сюжет дорами розгортається навколо молодої людини на ім'я Е Чен Шу та дівчини Гу Лін Се. Вони обидва — два неперевершені професіонали у сфері нерухомості. Вони переслідували спільні інтереси, тому вирішили укласти фіктивний шлюб трохи більше, ніж три місяці.

За цей час вони звикли одна до одної, проте обставини склалися так, що їм довелося розлучитися. Однак незабаром Чен Шу зрозумів, що йому було дуже добре з його фіктивною дружиною, тому вирішує повернути її. А як він це робитиме, дізнаємося, подивившись дораму.

Серіал Пробний шлюб (2021) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Пробний шлюб (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Пробний шлюб (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пробний шлюб (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Пробний шлюб (2021)