Чудові сестри (2021) всі серії

Мелодрама Чудові сестри (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
10 хв.

Серіал мелодрама «Чудові сестри (2021)»:

Сюжет дарами «Чудові сестри» розгортається навколо родини Цянь, яка відома в місті, як найкращі флористи. Кожна з п'яти сестер сім'ї є унікальною особистістю, що відрізняється рисами характеру та певними навичками.

Цянь Цзін більше турбує матеріальне становище сім'ї, і, хоча вони зовсім не бідують, вона хоче укласти фіктивний шлюб з Янь Яою, зв'язок з яким дозволить сім'ї Цянь робити постачання квітів до палацу, що принесе їм ще більший прибуток. Однак хлопець не такий простий. Він вигадує для Цянь Цзін різні завдання, які іноді здаються нездійсненними, які дівчина повинна виконати, щоб укласти шлюб.

Серіал Чудові сестри (2021) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Чудові сестри (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чудові сестри (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чудові сестри (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Чудові сестри (2021)