Сяє, немов місяць (2021)

«Сяє, немов місяць (2021)»:

Інтернет-письменниця пише роман, і події, які вона описує, з якихось загадкових причин, починають відбуватися в реальному часі з одним генеральним директором. Після цього відбулася їхня перша неприємна зустріч, а наступна вже відбувається в стародавні часи, де вони опинилися з якоїсь неймовірної причини.

Юнь Цянь Юе (Чжан Чжі Сі) - дівчина шляхетного походження, вона старша дочка князя Юнь. З чуток, вона зарозуміла, неграмотна, вульгарна і не знає етикету. Ніхто не знає, що причиною суспільної думки про неї є те, що вона намагалася уникнути заміжжя в королівській родині. Десять років тому дівчина закохалася в Жун Цзіня (Тун Мен Ши) з маєтку князя Жун, але їхнє кохання стало жертвою боротьби за владу.

Жун Цзін - надзвичайно красивий хлопець, його посмішка вбиває наповал. Протягом десяти років він не залишав свого маєтку, оскільки перетворився на слабкого і хворого через хворобу, яка викликана наслідками холодної отрути.

Юнь Цянь Юе, щоб дати шанс один одному, починає пошуки ліків для Жун Цзин, не піклуючись про наслідки. Однак нинішній імператор Е Цин Жань (Сян Хао) плете підступи, бо сильно закоханий у дівчину. Він вводить в її тіло смертельно небезпечну серцеву отруту, яка змушує забути всі спогади, і забороняє його залишати, думаючи, що так отримає любов Юнь Цянь Юе, але вона не забуває свою справжню любов.

  • 50
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Сяє, немов місяць (2021)