Віва Жінка (2023)

Мелодрама Віва Жінка (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
35 серій
Премєра:
25 січня 2023
Країна:
Китай
Жанр:
комедія, романтика, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Віва Жінка (2023)»:

Кан Цзи Ю (Інь Тао) повертається до Китаю після закінчення навчання в Штатах. Протягом багатьох років вона працює виконавчим директором з продажів у клініці естетичної медицини, якою керує її найкраща подруга Лінь Цянь Юй (Ши Ши). Вона дуже здібна, і їй вдається з року в рік постійно покращувати продажі компанії. Однак вона нечупара в житті. Вона покладається на свою доньку від попереднього шлюбу, Кан Ні, яка піклується про неї.

Кан Ні виховувала бабуся. Вона займається домашнім господарством і проявляє великий інтерес до кулінарії та сервірування столу. Через те що їй доводиться піклуватися про маму її особисте життя зводиться до нуля. Вона сумує за власним життям, але не може залишити маму одну.

Новий лікар, Не Юн Зе (Лю І Хао), прийшов у медичний центр, порушивши їхнє спокійне життя. Відтоді неохайна Кан Цзи Ю і акуратист Не Юн Цзе завжди ворогують один з одним, але в процесі зближуються.

Тим часом сімейні проблеми Лінь Цянь Юй змусили Кан Цзи Ю співпрацювати з дружиною колишнього чоловіка Мен Юй Шань (Ван Юань Ке).

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Віва Жінка (2023)